Historische resultaten voor GroenLinks Noord-Holland

Noord-Hollanders hebben massaal gekozen voor een duurzamere, groenere en socialere provincie. In de Staten groeit GroenLinks van vier naar negen zetels!

Door de hele provincie heeft GroenLinks flink gewonnen. In Amsterdam, Haarlem, Alkmaar Weesp en Diemen kwam GroenLinks als grootste partij uit de bus! In de hoofdstad kreeg GroenLinks zelfs 24% van de stemmen. We verdriedubbelden in Heemskerk en Uitgeest. In bijna alle andere Noord-Holland gemeentes maakte GroenLinks een enorme sprong. Van Texel tot Hilversum en van Hollands Kroon tot Velsen:  overal kleurt Noord-Holland groen!

We zijn enorm vereerd door de overweldigende steun die Noord-Hollanders ons hebben gegeven. Lijsttrekker Zita Pels: “Wat een historische uitslag. Er hebben nog nooit zoveel mensen op GroenLinks gestemd in Noord-Holland, daar zijn we ontzettend dankbaar voor. We gaan nu keihard aan de slag voor een duurzame, groene en sociale provincie. En meer dan ooit zijn we strijdbaar om een alternatief te zijn voor de politiek van haat en verdeeldheid. Hoop en saamhorigheid zullen centraal staan in ons handelen."

GroenLinks bedankt alle vrijwilligers, die zo fantastisch met ons campagne hebben gevoerd, voor hun tomeloze inzet. De komende tijd houdt GroenLinks een ieder op de hoogte van de ontwikkelingen in Noord-Holland via de website, social media en bijeenkomsten.

www.GroenLinksmedemblik.nl, facebook.com/GLMedemblik